Agenda 18 december 2019

‘Onderweg’, eenakter Aan de hand van korte verhalen en liedjes, vertelt Ernst Buning zijn persoonlijke verhaal. Een verhaal over de dementie van zijn vrouw, hoe hij voor haar zorgde, de achtbaan aan emoties en het verwerken van het verlies van iemand die je zo dierbaar is. De voorstelling is heel herkenbaar voor mensen die in hun directe omgeving te maken hebben met dementie en nodigt uit na te gaan hoe met deze moeilijke situatie om te gaan en de liefde te blijven koesteren. Ernst Buning wordt muzikaal ondersteund door multi-instrumentalist Frank Jennisken. Programma 19.15 uur Inloop met koffie en muziek 19.30 uur ‘Onderweg’, eenakter 20.30 uur Kerstcafé met een hapje en een drankje 21.30 uur Eindtijd
Woensdag 18 december is er een Kerstmarkt van 17.00 tot 20.00 uur bij het Maartenhuis, Ruijslaan 81 in de Koog. Er zijn kramen met eigen producten, gastkramen, pizza/ soep, koffie thee en gluhsap. Het geheel wordt opgeluisterd met sfeervolle koormuziek en een kerststal.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.