Agenda 17 maart 2018

Bewoners en medewerkers van Woonlocatie Molenstraat in Den Burg willen u tijdens de landelijke Open Dag van de Zorg graag laten zien hoe zij wonen of werken. De deur staat tussen 13.30 uur en 16.30 uur voor u open! In de woonlocatie aan de Molenstraat 120 wonen mensen met een verstandelijke beperking. Een aantal van hen zal u rondleiden in hun appartement. Meer info over De Waerden op I: www.dewaerden.nl.
De thuiszaterdag van TEVOKO begint in Ons Genoegen om 13.45 uur met 3 wedstrijden (Meisjes B1 – Meisjes B2, Meisjes C2 – Wormerveer C1, Dames1 – Move (Edam) D2). Daarna om 15.30 uur nog 3 (Meisjes C1 – Croonenburg (Castricum) C1, Dames3 – Polisport (Schagen) D1, Heren1 – Reflection (Hoogwoud) H2). Iedereen is welkom de groen-zwarte speelsters en spelers aan te komen moedigen. De toegang is gratis en de koffie (bijna) klaar. Voor meer info: www.tevoko.nl
Om 20.30 uur in De Toegift@Klif 12: Piepschuim met 'Zo doen we dat hier'. Een waanzinnig muzikaal en energiek programma over grote thema’s en kleine problemen. Op het snijvlak van muziek, cabaret, en theater: tomeloze energie, prachtige teksten, virtuoze muziek en veel humor. Entree: €16,-.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.