Agenda 14 april 2018

Ga in het overgangsgebied tussen bos en duin met de boswachter op zoek naar roofvogels. Aanvang: 11.00 uur. Kaartjes bij Ecomare of via www.ecomare.nl.
Om 20.00 uur begint in Question Plaza het jaarlijkse Voorjaarsconcert van het Koninklijk Texels Fanfarecorps. O.l.v. Wendy Prins. Zaal open om 19.30 uur. Toegang: 5,-.
Galerie en Beeldentuin De Weezenplaats is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Op een van de mooiste plekjes van Texel aan de voet van de Hoge Berg. Doolhof 3, hoek Skillepaadje. Fietsknooppunt 42. Voor meer informatie: www.deweezenplaats.nl. Betaalbare bronzen beelden met een verhaal.
Om 11.30 uur wordt t Walvisvaarders Huisje door de burgemeester en voor genodigden geopend. Van 14.00 tot 16.00 uur is er ieder half uur een rondleiding door t Walvisvaarders Huisje voor De Hoornders. Herenstraat 49, Den Hoorn. Zie I: www.walvisvaardershuisjetexel.nl.
Ter gelegenheid van Bookstoreday 2018 signeert Geert Van Atteveld zijn boek 'Winnen is geen toeval, een mentale trainingsgids voor sporters' vanaf 14.00 uur bij Nauta Boek in Den Burg. Texelse Branding, de Texelse koffiebranderij, schenkt voor alle bezoekers een gratis kopje koffie.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.