Agenda 3 maart 2018

Hele dag: knutselen en kleuren in het Museumcafé. 13.00-15.00 uur: Help de conservator. 13.30 uur: Stoere en sterke juttersverhalen. 14.30 uur: Verhalen bij de maquette Reede van Texel. Kaap Skil, Heemskerckstraat 9, Oudeschild. Zie I: www.kaapskil.nl.
Bachs Matthäus Passion in een korte, intieme versie. Om 15.00 uur in de kerk van Den Hoorn. Anderhalf uur, maar wel met alle donder, bliksem en tranen. Toegang: € 15,-. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de VVV in Den Burg, de Spar in Den Hoorn en via www.texel.net.
Verveel je geen moment. Het Stayokay-team Texel organiseert tijdens de schoolvakanties leuke kinder- en familieactiviteiten: Van een spannend Juttersverhaal tot de geheimen van Boris de schilpad. Knutsel je eigen Texelse "gerecyclede" cadeau en ontwerp je eigen douchefles-etiket of maak een GreenBagLady-tasje van oude lakens. Er wordt ook gedanst en er is een Muziek-Bingo. Meer info bij Stayokay Texel.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.