Agenda 2 maart 2018

Toneelvereniging De Vriendenkring speelt het blijspel 'Parels voor de haaien', geschreven door Jan Duijnhoven. De uitvoering vindt plaats in dorpshuis De Waldhoorn in Den Hoorn en begint om 20.00 uur. Kaarten kosten € 7,50 (incl. koffie of thee). Reserveren kan bij Marco Bakker (T: 0222 319307) en Joop Rommets (T: 0222 319405).
Hele dag: knutselen en kleuren in het Museumcafé. 13.30 uur: Stoere en sterke juttersverhalen. Kaap Skil, Heemskerckstraat 9, Oudeschild. Zie I: www.kaapskil.nl.
Verveel je geen moment. Het Stayokay-team Texel organiseert tijdens de schoolvakanties leuke kinder- en familieactiviteiten: Van een spannend Juttersverhaal tot de geheimen van Boris de schilpad. Knutsel je eigen Texelse "gerecyclede" cadeau en ontwerp je eigen douchefles-etiket of maak een GreenBagLady-tasje van oude lakens. Er wordt ook gedanst en er is een Muziek-Bingo. Meer info bij Stayokay Texel.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.