Agenda 1 april 2018

Van 12.00 tot 17.00 uur is er markt in Het Eierlandsche Huis, Klimpstraat 33, De Cocksdorp. Er worden zowel oude als nieuwe spullen verkocht. Entree is gratis.
Op Eerste Paasdag gaan de bewoners en bezoekers van De Koog paaseieren zoeken in en rond het dorp. Rond 12.00 uur verzamelen op het Dorpsplein. Om 13.00 uur richting het bos onder begeleiding van de SOS Drumband. Kinderen kunnen zich laten schminken en paasoren laten aanmeten. Zoek het gouden ei! De deelname is gratis.
Elke eerste zondag van de maand is er op de haven van Oudeschild bij De Kombuis en Veronica een 'Meet and Greet Oldtimers'. Tussen 11.00 en 14.00 uur zijn er mooie auto's, motoren, brommers en specials te zien. Bent u in het bezit van een oldtimer, dan bent u ook van harte welkom deze te komen showen. Deelname is gratis.
Expositie Keramiek aan Zee, bij Kittie Markus. Te bezichtigen op zaterdag 31 maart, zondag 1 april en maandag 2 april. Krimweg 48, De Cocksdorp.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.